Selecteer een pagina

Jantine

Mijn naam is Jantine Tönjes. Ik ben arts, specialist ouderengeneeskunde, vertrouwenspersoon en coach.

In mijn functie als arts en specialist ouderengeneeskunde heb ik jarenlang mensen begeleid tijdens ziekteprocessen en alles wat daarmee te maken heeft. Ik voerde gesprekken met families over lastige medische kwesties en gaf raad bij emotionele beslissingen.

Na jarenlang te hebben meegerend in de ratrace die de medische wereld kan zijn, besloot ik dat ik meer en bewuster van het leven wil genieten. Als begeleider en coach kan ik met mijn medische kennis een intermediair zijn tussen artsen die vaak tijd te kort komen en patiënten en hun familieleden die met vragen en dilemma’s zitten. Ik kan een luisterend oor bieden op de moeilijke momenten en ik heb veel ervaring met het adviseren in situaties waar medisch-ethische vraagstukken spelen.

Het is een geruststelling als er, tijdens de moeilijke momenten die ziekte met zich meebrengt, iemand is die weet waar het over gaat en die kan ondersteunen waar nodig. Die persoon kan ik zijn. Mijn openheid, rust en vermogen om te reflecteren komen in mijn rol als begeleider en coach veel beter tot hun recht. Ik maak tijd voor echte aandacht.

Ik ben een levendige vijftiger, moeder van dochter Eline. Ik heb drie katten, houd van dingen ondernemen, wandelen, yoga, reizen, theater, film, sauna en zwemmen.

 Opleidingen en specialisaties sinds:

  • 1999 Arts
  • 2003 Specialist ouderengeneeskunde
  • 2018 Coach

 

Jantine Caregiver